Stitleretraite in Huy

Er staat weer een stilteretraite in Huy gepland in Maart 2023!

De stilteretraite in Huy, België is een unieke kans om je terug te trekken uit de dagelijkse drukte en te concentreren op je innerlijke rust en welzijn. De retraite biedt deelnemers de gelegenheid om zich volledig te richten op het meditatieproces en om te ontsnappen aan de afleidingen van het dagelijks leven.

Er worden dagelijks meditatiesessies gegeven door ervaren begeleiders en er is voldoende tijd om te wandelen in de prachtige omgeving van Huy.

De stilteretraite is geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden en biedt de gelegenheid om te ontspannen, te reflecteren en te groeien op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Een stilteretraite in Huy, België is een mogelijkheid om je te verdiepen in jezelf en de rust te vinden die je zoekt. Tijdens deze retraite zal je deelnemen aan meditatie- en qi gong oefeningen, terwijl je ook de tijd hebt om in stilte te zijn en te genieten van de prachtige omgeving. Je zult de tijd hebben om te wandelen in de natuur, te lezen of gewoon te genieten van de stilte.

De retraite wordt geleid door ervaren meditatie- leraren die je zullen helpen om dieper in jezelf te komen en de rust te vinden die je zoekt. Ze zullen ook beschikbaar zijn voor individuele sessies als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding.

Als je op zoek bent naar een manier om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven, is een stilteretraite in Huy, België zeker iets om in overweging te nemen. Je zult terugkomen met een helder hoofd en een gevoel van innerlijke rust en balans. Ik wens je een hele fijne retraite toe!

Over de schrijver
Reactie plaatsen