retraite mindful meditatie nonduaal

Mindful retraites

De pauzeknop in jouw leven. 

Kies voor rust, stilte en ruimte.

Ben jij ook toe aan een pauze in de hectiek van je leven? Even een paar dagen uit de tredmolen van het leven om NIETS te doen, niets te hoeven, even geen targets, klanten, bazen, medewerkers die iets van je moeten. Trek je een paar dagen terug in een prachtige omgeving om niets te verlangen van jezelf. 

Al onze retraite's kenmerken zich door meditatie, stilte verdieping reflectie.

Mindful retraites 

We combineren reflectie, ontspanning, natuur en goed eten. 
Altijd op een bijzondere en inspirerende plek.
Met vakkundige en ervaren begeleiding. 

Lichaam en geest krijgen de volle aandacht. 

Kees Dullemond, oprichter van Mindful retraites. 

"Bij tijd en wijle verstillen en vertragen zorgt voor zoveel meer kwaliteit in ons leven."

Vanaf mijn 18e mediteer ik. In eerste instantie om mijn springerige geest te kalmeren. Maar ook omdat ik mijn hele leven een diep verlangen koester om het mysterie van het leven te doorgronden. In dezelfde periode heb ik mijn eerste eenheidsbelevingen gehad, die tot op de dag van vandaag als een soort levens-kompas voor mij fungeren. Anderen begeleiden op hun pad kwam als vanzelf. 

In 2000 heb ik toevlucht genomen als Boeddhist. Mijn Dharma naam is Karma Tseundru Tarchin wat zoveel betekent als Voleinding door Toewijding. 

Ik het dagelijks leven ben ik coach en trainer en eigenaar van Mindable, een trainingsbureau voor communicatie, leiderschap en bewustwordingsontwikkeling. 

Al 25 jaar begeleid ik mensen in mindfulness en meditatie door trainingen, retraites en workshops. 

En tijdens mijn retraites laat ik deelnemers ervaren dat het goed toeven is met jezelf in rust stilte en ruimte. En ik ben super blij als ik weer te horen krijg hoe vervullend en inspirerend de mensen onze retraites ervaren.