Stiltedag als time out.

Ik gun mezelf regelmatig een time-out. Jij ook?

Sinds ik in 1993 het Boeddhistische klooster in Huy voor het eerst bezocht realiseer ik me dat regelmatig uit de drukte stappen en even naar binnen kijken voor mij een eerste levensbehoefte is.

retraite, stilte meditatie, tibetaans, klooster, rust, stile, mindfulness

Ik heb zoveel geleerd van de lama's in Huy die bijna 30 jaar dat ik die wijsheid maar al te graag deel en doorgeef. Even geen doelen, geen targets, maar de klok even stilzetten om naar het kloppen van je hart te luisteren. De stilte is noodzakelijk omdat jouw hart je eigen zielefluisteraar is. En die kun je alleen maar horen in stilte.

Is een meerdaagse stilteretraite nog even een brug te ver voor je, sluit je dan aan bij een stiltedag die we twee keer per jaar organiseren. Bij voorkeur op prachtige en inspirerende plekken

Bijvoorbeeld in en rond een Yurt midden in het Noordhollandse landschap.

mindfulness, coaching, meditatie, mbct, non-duaal, Kees Dullemond, Mindable, coaching

Over de schrijver
Reactie plaatsen